Työnhaun ohjaus

POHJOIS-POHJANMAA

Autamme kaikissa työnhakuun liittyvissä asioissa!

Valmennuspalvelumme

SÄHKÖISTÄ ASIOINTIA

Kaipaatko apua käytännön työnhaussa tai TE-toimistossa asioinnissa? Sähköistä työnhakua -valmennuksessa laitetaan mutkat suoriksi. Valmennuksessa opit käyttämään TE-toimiston verkkoasiointia ja ottamaan yhteyttä työnantajiin. Luo suhteita ja löydä uusi työpaikka!

Henkilökohtainen työnhaun valmentaja

Saat apua työpaikan tai työkokeilupaikan löytämiseksi. Henkilökohtaisen valmennuspalvelun aikana työnhakutaitosi hiotaan huippuunsa. Valmentaja auttaa sinua myös mm. työnantajien tapaamistilanteissa ja niiden järjestämisessä.

TYÖNHAKUKLUBI

Työnhakuklubissa opit tavoitteellisen työhakusuunnitelman ja markkoivan cv:n tekemistä, löydät sinulle sopivat työnantajat ja työpaikat. Saat apua tämän päivän työnhakuvälineisiin, kuten someen ja videomateriaaleihin.

TYÖNHAUN TEHOSTARTIT

Osaamisellesi on tarvetta! Lähde mukaan tehostarttiin, jossa tunnistat omat vahvuutesi ja löydät tavat markkinoida niitä työnantajille. Jos et tiedä mistä aloittaa työnhakusi käytännössä, aloita se tulemalla mukaan Työnhaun tehostarttiin!

Työnhaun tehostartit vuonna 2021

Valmennus (tekstistä avautuu esite)SijaintiPvmKlo
    
    
    
    
    
    
    

 

Miten valmennukseen pääsee mukaan?

Keskustele työnhakuvalmennukseen osallistumisesta yhdessä TE-toimiston asiantuntijan kanssa tai ilmoittaudu mukaan Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston sivuilta!