Hämeen valmennuspalvelut

Työnhakuvalmennus

Työnhakuvalmennukset Hämeen TE-toimiston, Hämeenlinnan seudun kuntakokeilun sekä Lahden seudun kuntakokeilun asiakkaille

Asiakkaille, jotka haluavat kehittää työnhakuvalmiuksiaan tai selvittää tarkemmin
työllistymismahdollisuuksiaan.

Työnhakuvalmennuksessa yhdessä valmentajamme ja muiden työnhakijoiden kanssa tunnistat oman osaamisesi ja opit markkinoimaan sitä tehokkaasti sekä etsit jo valmennuksen aikana konkreettista työpaikkaa. 

Valmennuksiin kuuluu monikäyttöisen markkinointi CV:n tekeminen, joka auttaa työnantajien tavoittamisessa. Valmennuksissa myös luodaan aidosti työnantajakontakteja ja ollaan yhteydessä potentiaalisiin työnantajiin. Lisäksi teemme selkeän ja tavoitteellisen suunnitelman, jolla työnhaussa edetään. 

Aamos Group Oy järjestää työnhakuvalmennuksia paikan päällä ja tarvittaessa myös verkkototeutuksina. Verkossa toteutettavaan työnhakuvalmennukseen osallistuminen onnistuu helposti omalla läppärillä tai mobiililaitteella. Tarkemmat aikataulut ja löydät sivulta esitteet

Aamoksella on organisaationa yli kahdenkymmenen vuoden toimintakokemus työvoima- ja koulutus- ja ICT-alalla. Toimimme valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa.

Palvelun kesto

Palvelu toteutetaan ryhmämuotoisena. Työnhakuvalmennuksen kesto on 5-10pv.

Palveluun ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua valmennukseen TE-palvelujen sivujen kautta.

Valmennuksen sisältö sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti mm. seuraavista aiheista: