Hämeen valmennuspalvelut

Tietoa työnantajille

Tervetuloa mukaan parantamaan Hämeen työllisyysmahdollisuuksia!

Teemme yritysten kanssa yhteistyötä ja autamme yrityksiä ja osaajia kohtaamaan toisiaan.

Mikä Aamos on, mitä teemme?

Aamos Group Oy on pääasiassa työnhaun ja tietotekniikan koulutusta ja ohjausta tarjoava ympäri maata toimiva innovatiivinen yritys, joka kohtaa tuhansia eri alojen ammattilaisia kuukausittain. Me teemme työtämme TE-toimistojen ja yhteistyökumppaneidemme kanssa yhteistyössä ja ohjaamme työnhakijoita ohjauspalveluiden ja valmennusten kautta. Ohjaamme ja valmennamme ihmisiä motivoitumaan, innostumaan, löytämään työtä ja tarttumaan uusiin haasteisiin. Yritys on perustettu vuonna 1997 ja toimimme valtakunnallisesti tällä hetkellä reilun 30 työntekijän voimin.

Palveluidemme kautta pyrimme myös ohjaamaan työntekijän ja työnantajan saman pöydän ääreen. 

Miksi yhteistyöhön kanssamme?

Aamos Group Oy:n valmentajat ovat työnhaun eri vaiheissa työnhakijan ensisijaisena tukena niin ohjaus- kuin valmennuspalveluissa. Valmentajat ovat aitiopaikalla työnhakijoiden potentiaalin tunnistamisessa. Aamoksella on valtava osaamispotentiaali ja tietotaito, jonka kautta voimme auttaa ihmisiä työllistymään tehokkaammin. 

Olemme havainneet, että parhaimmat lopputulokset rekrytoinnin suhteen syntyvät silloin, kun työntekijä ja työnantaja voidaan ohjata toistensa luo. Kokemuksemme perusteella valmennuksessa oleville asiakkaille esimerkiksi yritysvierailut ovat erittäin innostavia ja positiivista yritysmielikuvaa tukevia. Verkostojemme kautta pyrimme löytämään uusia mahdollisuuksia työllistymiseen ja autamme samalla yhteistyökumppaneitamme löytämään sopivia työntekijöitä. 

Esittelemme yhteistyöyrityksiämme työnhakija-asiakkaillemme ja arvioimme heidän osaamistaan suhteessa toimialaanne, teillä tarjolla oleviin mahdollisuuksiin ja toivomiinne työntekijäominaisuuksiin.

Mitä tämä tarkoittaa teidän kannaltanne?

Tuemme ja autamme yrityksenne tarpeiden tunnistamisessa, rekrytoinnissa ja osaavan työvoiman löytämisessä.

Kaikki palvelu on ilmaista, emmekä velvoita ketään mihinkään. Saatte mahdollisesti yhteydenottoja työvoimaan liittyen. Haluamme pitää Teihin jatkossakin yhteyttä, jotta voimme entistä paremmin ohjata työvoimaa sinne, missä sitä tarvitaan. Saatte mahdollisesti infoa potentiaalisista työntekijöistä ja halutessanne teillä on mahdollisuus vastaanottaa valmennusten asiakkaita yritysvierailuille.

Yhteistyökumppanin edut

Tule mukaan rohkaisemaan ja innostamaan ihmisiä löytämään ­työtä ja ­tarttumaan ­uusiin­ mahdollisuuksiin!

Ota yhteyttä