Hämeen valmennuspalvelut

Koutsi-palvelu

Ei aina tarvitse yksin yrittää – tehdään yhdessä!

Mitä iloa palvelusta on?

Tavoitteena koutsaus kohti työtä!

Miten tavoitteita asetetaan? Miten ne voi saavuttaa? Koutsin avulla kohti parempaa hyvinvointia sekä vuorovaikutus- ja tiimityötaidot vahvemmiksi!

Tavoitteena koutsaus kohti työtä!

Koutsi-palvelussa vahvistat työssä ja koulutuksessa tarvittavia valmiuksia, kuten vuorovaikutustaitoja sekä realistisen tavoitteen asettamisen taitoa!

Tavoitteena on hyvinvointisi edistäminen ja vahvuuksiesi löytäminen arjessa jaksamiseksi ja suunnatessasi työhön tai koulutukseen!

 

Aamoksen Koutsi-palvelussa keskitytään neljään keskeiseen valmennussisältöön:

  • Kehität valmiuksiasi vuorovaikutustaidoissa
  • Vahvistat tiimityö- sekä työyhteisötaitojasi
  • Asetat kehittymistavoitteita ja löydät realistisia keinoja tavoitteiden saavuttamiseksi
  • Omaksut valmiudet hyvinvointisi edistämiseen ja ylläpitämiseen
Valmennuksen aikana tutustutaan ratkaisukeskeiseen lähestymistapaan ja saat sen kautta paljon hyvää omaan työkalupakkiisi jatkoa ajatellen!

KENELLE TÄMÄ PALVELU ON?

Sinulle, joka olet HML:n kaupungin työllisyyspalvelun asiakas ja tarvitset henkilökohtaista ohjausta ja koutsausta työhön tai koulutukseen pääsemiseksi.
Tarjoamme palvelua sekä yksilöille että muutaman hengen ryhmille, tarpeen mukaan.

Tule mukaan Koutsi-palveluun!

Lisätietoa palvelusta

KESTO

  • 1-3kk (tapaamisia 6-8 krt, yhteensä 15-20h palvelun aikana).  Kesto määritellään asiakaskohtaisesti!

SIJAINTI

ILMOITTAUTUMINEN

Aamos Group Oy:n valmennustiimin tavoitat ilmoittautumisasioissa sähköpostitse: hame@aamos.fi

Koutsi-palvelu on Teemme yhdessä! -hankkeen (ESR) kanssa yhteistyössä toteutettava palvelu.

Aamos Group Oy

Olemme sinua varten!

Aamos Group Oy on 1990-luvulta lähtien inhimillisellä, konkreettisella sekä aidosti avuliaalla valmennusotteella rohkaissut ihmisiä tarttumaan mahdollisuuksiin. Onko nyt sinun vuorosi?

Kun kaipaat rinnallesi iloista ja hyvää mieltä tuottavaa kanssakulkijaa, löydät hänet Aamoksen palveluista. Meille tärkeintä on kuulla sinun tarinasi, mistä olet tulossa, missä olet nyt ja mihin toivoisit olevasi menossa. Yhdessä mietimme, mitkä elämän osa-alueet ovat sellaisia, joita voimme  parhaaksi katsomillamme tavoilla lähteä virkistämään tällä matkallasi.

Autamme sinua löytämään omaa polkuasi parempaa hyvinvointia kohti. Joskus mieltä voidaan virkistää liikkumalla tai rentoutumalla itselle sopivalla tavalla – luovuutta unohtamatta! Toisinaan voimme ottaa käteen kupin kuumaa ja pysähtyä miettimään elämän perusasioita ja hyvinvoinnin näkökulmia. Kartoitamme ja piirrämme näkyviin elämänkokemuksesi tuoman osaamisesi, sekä tietysti juhlimme sitä hyvää, mitä sinussa on! 

Kuljetaan hetki samaa matkaa, ihminen ihmisen rinnalla. Annetaan valon loistaa meille!

”Todella hyvä, ammattitaitoinen valmennus joka osasi paneutua asiakkaaseen henkilökohtaisesti eikä tarjonnut yleiskaavan mukaan asioita”