Etelä-Savo

Aamos Group Oy – työvoimapalvelut

Työnhakuvalmennukset

Etelä-Savon työnhakuvalmennukset TE-toimiston asiakkaille

Tervetuloa työnhakuvalmennuksiimme oppimaan erilaisia keinoja työllistymiseen! Yhdessä valmentajamme ja muiden työnhakijoiden kanssa tunnistat oman osaamisesi ja opit markkinoimaan sitä tehokkaasti sekä etsit jo valmennuksen aikana konkreettista työpaikkaa.

Kaikkiin valmennuksiin kuuluu monikäyttöisen markkinointi CV:n tekeminen, joka auttaa työnantajien tavoittamisessa. Valmennuksissa myös luodaan aidosti työnantajakontakteja ja ollaan yhteydessä potentiaalisiin työnantajiin. Lisäksi teemme selkeän ja tavoitteellisen suunnitelman, jolla työnhaussa edetään.

Aamos Group Oy järjestää Etelä-Savossa työnhakuvalmennuksia paikan päällä ja tarvittaessa myös verkkototeutuksina. Verkossa toteutettavaan työnhakuvalmennukseen osallistuminen onnistuu helposti omalla läppärillä tai mobiililaitteella. Tarkemmat aikataulut ja löydät kohdasta esitteet

Aamoksella on organisaationa yli viidentoista vuoden toimintakokemus työvoima- ja koulutus- ja ICT-alalla. Toimimme Etelä-Savon lisäksi valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa.

Työnhakuvalmennuksesta saat paljon hyötyä:

Tule mukaan valmennukseen!

Valmennusten aikataulut ja esitteet

Esite aukeaa päivämäärän jälkeen olevasta punaisesta tekstistä. 
 
Maaliskuu
Huhtikuu
Toukokuu
Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Ilmoittautuminen ja info

Ilmoittautuminen:

Jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi-verkkopalvelussa. Jos palvelu ei ole sinulle tuttu, katso tämä ohjevideo (muista valita asiaksesi Työnhakuvalmennus).

Jos sinulla ei ole verkkoasiointimahdollisuutta, voit soittaa henkilöasiakaspuhelinpalveluun numeroon 0295 025 500 (arkisin klo 9.00-16.15. arkipyhien aattopäivinä klo 9-15).

Jos sinulla on muuta kysyttävää niin voit ottaa yhteyttä myös valmennustiimiimme:

Valmennustiimi
etela-savo@aamos.fi
0440 972 169

Huomioithan, että TE-toimisto voi tukea työllistymistäsi lyhytkestoisilla valmennuksilla. Valmennuksina tarjotaan työnhakuvalmennusta, uravalmennusta ja työhönvalmennusta.

TE-toimiston paikalliset sivut: http://toimistot.te-palvelut.fi/etela-savo/paikalliset_palvelut